onsdag 23. januar 2008

questacon

den 19 januar var vi på et vitenskap senter som hete questacon. der var det masse rare ting.der var en sklie som dere sikkert har sett på bildet fra forrige inlegg.vi måtte ha på oss noen drakter og sokker julie hadde ikke på seg sokker så hun måtte ha på seg plastik sokker.da vi kom opp var det min tur og jeg hang der og jeg holdt på nesten og klatre opp igjen fordi det var rett ned, det gikk ikke an at det ble brattere....også var der en simulator. der var vi på en berg-og-dal-bane.hvis dere ikke vet hva en simulator er så er det et lite rom du er inni også sitter du på setet også ser du på en sjerm mens rommet beveger seg.også var der et hus som du skulle vere inn i også begynte det og riste og alle ting datt på skeiva. da var det san at du skulle kjenne hvordan det var og vere i et hus mens det er jordskjelv.også var der 7 forskjellige slags avdelinger. og helt på topp var det der du skulle gå ned skulle du gå gjennom en gangder det var et hjul rundt rommet som gikk runt og rundt så du ble helt svimmel og vi så barn som til og med datt. men gulvet beveget seg ikke det var bare selvet hjulet som gikk rundt.ellers så var der mye annet for eksempel at der var mye interesant og det var veldig morsomt.dagen var kjempe morsom og spennende.....miss you guys! hjertelig hilsen Silje.;)

2 kommentarer:

Marielle sa...

heija!

høres skikkelig gøyt ut der dere har vært azza:)
e tror e hadde dutte vist e hadde vært inni ditta rommet å blitt så svimmel. hehe men e dette no vist e blir svimmel uanst da. idag va der are is på skolen så de va veldig ekkelt å gå!.
hjertlig hilsen Marielle

Anonym sa...

hei igjen ! SÅ brun og store dokke har blitt da !Nå er det vell bare nokken tima til dokke e hjemme og e gleda me :D klem camorilla