onsdag 5. desember 2007

hei

hei dere jeg vet at jeg har vert daarlig med aa sette inn bilder men hvis vi skal paa internet her maa vi gaa paa internet cafe, men det kommer snart bilder fra great barrier reef og fra big 4.

8 kommentarer:

Marielle sa...

hei Silje e skreiv på sida til familien din men gratulerer med 11 års dagen igjen. skaulle hilse ho Karoline F også.skrive me ho på msn så ho sa e måtte hilse;P

Hilsen Marielle og Karoline

Marielle sa...

hei igjen jeg har forresten fått et nytt søskenbarn. Yvonne og Casper var der når vi kom får å se han. skulle si gratulerer med dagen fra familien også. ha en videre fin ferie.

stor klem fra Marielle

hi hi komm på at jeg sa det til deg på msn dinna dagen;P

monica sa...

hei silje gratulerer med dagen håper du får en fin dag å mye fint nå har vi begynt å få versin stjerne å i morra skal vi lage grøt å jule kaker STOR KLEM FRA MONICA

Redaktøren sa...

Hei, Gratulerer med dagen selv om klokka er 04:30 der du er. Du ønsker deg vel godt regnvær og 15 grader ?
Igår var her 11,8 +
Vi har hatt middag med Kåre og Marit og den eneste gjenværende Yvonne m/Sverre og Kasper.
Prinsefisk liker vel du også - selv om du foretrekker tiger-hai. Ha en koslig dag - skla hilse fra mormor som ikke kan data.

marte sa...

hei silje gratis med dagen. håper du får en fin dag.
PS savna de

Lisemor sa...

Grattis så mye med dagen!!! En dag på etterskudd, men, men.. Håper dagen var kjempefin.. 11år, altså?? Stor jente. Husker godt du ble født, jeg.. Så lenge har jeg og Dag vært sammen.. (Vi ble forresten sammen da jeg var like gammel som du er nå..hehe..;) Hils mamma og pappa.. Og vent med kjæreste til du er 20år.. Da slepper pappa høyt blodtrykk.. Bursdags-suss fra Ida som er kjempesnørrete. Ho er syk og hjemme fra barnehagen idag. Masse feber og host og hark. Kjedelig å være inne idag når sola endelig skinner!! Men lykka med å være syk nå er at da er ho hvertfall frisk til julaften.. Stoor bursdagsklem fra Dag og meg også.. Hadet godt så lenge..

monica sa...

HEI
gratulerer med dagen igjenn
i dag lagde vi julemann
savna de PS legg inn flere bilder da'

silje sa...

er dere fornøyd med bildene nå da?